Vakantie-appartement Tenerife

Beleef uw eigen droomvakantie in ons vakantie appartement te Tenerife.

Boek snel uw droomvakantie voor 2021

klik hier voor de beschikbare perioden
 


Tenerife - het eiland van de eeuwige lente - is het jaar door een ideale vakantiebestelling op slechts 4 uur vliegen. Dagelijkse vluchten vanuit Brussel, Oostende of Charleroi, tegen concurrerende prijzen brengen Tenerife dichterbij dan ooit.

Palm Mar is een recent ontwikkelde urbanisatie aan de kust in het zuiden van Tenerife. Het is een rustige residentiële omgeving met alle voorzieningen: strand en wandelboulevard, winkels en gezellige restaurants. Het drukke uitgangsleven van Los Christianos en Playa de las Americas ligt op amper tien minuten rijden.

Terrazas del Faro is een aangename en recente residentie op 300m van de zee. De residentie werd tegen een helling aangebouwd in 3 bouwlagen. Een 30-tal appartementen liggen rond een centraal zwembad. Onderaan langs de straatzijde kan u er winkels en restaurantjes terugvinden. Een groot deel van de bewoners en huurders zijn Vlamingen.

Het penthouse-appartement geniet van een unieke, bevoorrechte ligging op een open hoek van het complex. Vanaf straatniveau zijn er wat trappen te doen, maar daardoor geniet u er 100% privacy en wordt u er getracteerd op een spectaculair 360° panoramisch zicht op de zee, het dorp en de bergen. Het appartement is iets minder geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Het appartement biedt een ruime en standingvolle leefomgeving voor 2 tot 4 personen. Het is voorzien van een gezellige living, compleet ingerichte keuken, 2 grote slaapkamers met elk hun eigen badkamer en toilet.

Maar de grootste troef is wellicht de ruim 100m2 terrassen met uniek panoramazicht. Die zijn deels open, deels overdekt en bieden u op elk moment van de dag het ideale plekje in de zon of in de schaduw.

Het appartement is te huur voor elke gewenste periode van minstens 7 dagen met om het even welke aankomst- en vertrekdagen. Zo kan U optimaal kiezen in functie van uw vrije dagen en van de voordeligste vluchten.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over de huur en concrete afspraken:
- Per mail: patrickboelens@vlatex.be
- Via telefoon: +32 475/74.23.39

  1. Terrazas del Faro B21 interieur

  2. Terrazas del Faro B21 exterieur

  3. Terrazas del Faro B21 - prijzen en beschikbaarheid