Tapijten

 UITVERKOOP in onze TAPIJTAFDELING
nog 450 tapijten aan -30% tot -70%

De échte gespecialiseerde tapijtzaken in ons land zijn bijna op één hand te tellen. Bij Vlatex vindt u een compleet en veelzijdig aanbod in alle genres en prijsklassen.

Ons assortiment omvat uiteraard de klassieke Oosterstapijten uit Iran, India en Kasjmir, waaronder zeldzame collectiestukken. Veel gevraagd zijn onze authentieke nomadentapijten met een karaktervolle uitstraling, evenals Kelims.

Nepal tapijten en ook Gabbeh tapijten vinden hun plaats in de meest diverse interieurs.

In het moderne genre zijn er de hippe hoogpolige tapijten, kleurrijke khybertapijten, vlakgeweven tapijten, of handgetufte tapijten op maat  in wol, linnen of bamboe.

U wil de afmetingen, kleur of het motief van uw favoriete tapijt net dat tikkeltje anders? Geen probleem, want bij vele tapijten kan alles aangepast worden. Tot het tapijt perfect bij uw decoratie of persoonlijke stijl past.
 

Door directe invoer uit diverse landen en aankoop op de grote wereldbeurzen zoals Domotex, kan u bij Vlatex kopen in volle vertrouwen en aan de beste prijzen.

Dat we u bijstaan in het kiezen van kleuren of soorten, is evident. Maar daar stopt onze service niet: ook presentatie van tapijten thuis behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn alle handgeknoopte tapijten eveneens voorzien van een certificaat van echtheid

Care & fairVlatex is actief lid van Care&Fair, een internationale organisatie die ijvert voor een ethisch verantwoorde tapijtproductie. Ook wij strijden op onze manier tegen kinderarbeid en betere sociale voorzieningen voor de werknemers.

Kom eens langs in onze tapijtenafdeling of snuister wat dieper bij onze verschillende tapijtsoorten.