Lattoflex Winx X5

Winx x5. Innovatief Slaapcomfort.

 

 

Elke dag voluit van het leven genieten, dat vraagt om een goede nachtrust. Met de Winx X5-bodem biedt Lattoflex u die garantie. Elke nacht opnieuw.

De Winx X5 perfectioneert het Winx-gevoel. Dankzij de unieke vleugel met 3 individueel reagerende steunpunten, bezorgt de Winx X5-bodem u een ongekend soepele ligervaring.

De Winx® bodem van Lattoflex maakt gebruik van honderden uiterst flexibele steunpunten die uw lichaam tijdens alle fasen van de slaap in de juiste anatomische ligpositie houden. De Winx® vleugels op het ligvlak kunnen zich in 3 dimensies perfect aanpassen aan uw lichaam en garanderen u zo een gezonde nachtrust op een duurzaam slaapsysteem.

Hoe u ook ligt (rug, zij, buik), de Winx X5 garandeert in iedere slaaphouding de perfekte ondersteuning en comfort. Gedaan met pijnlijke schouders of een slapende bovenarm. geen last meer van een stijve nek of stramme rug.

De Winx X5 is verkrijgbaar in 6 modellen, elk met hun eigen mogelijkheden en opties.

OFFERTE VRAGEN

fix :                    vlakke bodem, niet verstelbaar
standaard R  :    manuele, traploos verstelbare hoofdsteun, manueel verstelbaar relaxsysteem
lectomat R :      + maneel verstelbare rugsteun
servomat R2 :   + electrisch verstelbare rug- en kniesteun
servomat R3 :   + electrisch verstelbare hoofdsteun
servormat R4 :  + electrisch verstelbaar relaxsysteem

Het relaxsysteem laat toe om de voeten iets hoger te plaatsen; dit geeft tijdens het slapen een betere bloeddoorstroming en laat het hart rustiger werken.

De motoren van de servomat R2 worden bediend met een bekabelde handbediening. De R3 en R4 worden met een RF-zender draadloos bediend en er kunnen 3 favoriete posities in het geheugen opgeslagen worden. 

Ook esthetisch is de Winx X5 een mooie verschijning. De poten kunnen naar keuze recht of schuin geplaatst zijn. Indien gewenst kan een bedkader zorgen voor een meer complete aankleding.

Kom hem ontdekken en proberen in onze slaapshowroom.

OFFERTE VRAGEN