Castella Agena Synthetisch dekbed

Het beste voor ieder seizoen....

Castella Agena Winter

Het synthetische winterdekbed voor als het net iets luxer en mooier mag. Voorzien van een tijk bestaande uit 100% fijne satijn geweven katoen dat zijdezacht aanvoelt en transpiratievocht goed afvoert. De vulling van gesiliconiseerde holle vezels maken het dekbed licht, luchtig en geschikt voor mensen met een allergie.  

De Castella Agena Winter is bij uitstek wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur is het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten van groot belang.

De Castella Ageana Winter heeft warmteklasse 2 en is het dekbed dat bij de meeste mensen favoriet is voor tijden de wintermaanden. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

CASTELLA AGENA

 

Castella Agena 4 Seizoenen

Het luxe synthetische winterdekbed bestaande uit twee delen:

een dun deel voor gebruik tijdens de zomer (warmteklasse 4) en een iets dikker deel voor gebruik tijdens de lente/herfst (warmteklasse 3).

Beide delen zijn door middel van een rits met elkaar te koppelen tot een extra warm winterdekbed (warmteklasse 1). 

Hierdoor is de Castella Agena 4-Seizoenen het gehele jaar door te gebruiken. 

De tijk van de Castella Agena 4-Seizoenen bestaat uit 100% fijne satijn geweven katoen dat zijdezacht aanvoelt en transpiratievocht goed afvoert.

De vulling van gesiliconiseerde holle vezels maken het dekbed licht, luchtig en geschikt voor mensen met een allergie.