Velda Poqqet

Velda Poqqet,een nieuw en uitzonderlijk box spring bed.

Velda produceert al langer kwaliteitsbedden en vroeg zich af of ze die nog beter konden maken.
Het antwoord hierop: de Velda Poqqet, die het bed superieur maakt op volgende punten :

  1. Ergonomisch comfort met optimale ondersteuning
  2. Nieuwe opbouw met verbeterde ventilatie
  3. Superieure comfortlaag
  4. Hoogstaande afwerking in kwaliteitsstoffen en lederlooks

De Poqqet bestaat in  verschillende versies :

VLAK 2C

compleet 2-persoons box spring 2.298 € (box, matrassen wit, hoofdbord, pootjes)

VLAK 3C

idem, maar met matras gestoffeerd zoals box en extra toppermatras 2.998 €

OPTIE MOTORISATIE meerprijs 1.900 €
Electrisch verstelbaar met 2 motoren per kant  en draadloze RF-zenders

Het summum van comfort en bedieningsgemak.

Mogelijke uitbreidingen : lengte 220 cm / comfortlagen in visco of pulse latex / nachtkastjes / voetbankjes .....
Ook leverbaar als éénpersoonsbed

Kortom, de Poqqet straalt kwaliteit en klasse uit en is een aanwinst voor uw slaapkamer en voor uw gezondheid.
Lees hieronder wat de Poqqet zo uniek maakt.

Ergonomisch comfort met optimale ventilatie

Ideaal comfort wordt bereikt door een perfecte ergonomische ondersteuning, zowel voor zij- als rugslapers. Bij Velda Poqqet gebeurt dit door de unieke Poqqetspring® pocketveren kern en de bijhorende 100% pocketvering in de Velda Poqqet box, beiden voorzien van 7 comfort zones.

De afwerking met ventilerend 3D textiel bevordert en verzekert een optimale ventilatie van je bed.

 

Matras

De matrassen van de Velda Poqqet-collectie combineren de Poqqetspring® pocketvering met comfortlagen in visco traagschuim, superieure Pulse®-latex of extra duurzaam HD50 schuim. Iedere matras is beschikbaar in drie verschillende hardheden: soft, medium of firm.

De Basis: zeven comfortzones, drie draaddiktes

Als basis heeft iedere Velda Poqqet matras een Poqqetspring® pocketvering. Een unieke zeven comfortzone kern met 375 veren per m2;; samengesteld uit veren met drie verschillende draaddiktes. 

 

Voor u betekent dat een nog betere ergonomische ondersteuning van uw lichaam en een hoger slaapcomfort. In combinatie met de Velda Poqqet box kan u genieten van integraal 7 zonen comfort met 640 pocketveren per m2.

 

Superieure comfortlaag 

Bovenop de unieke Poqqetspring® zeven comfortzonen kern zorgen comfortlagen in traagschuim, revolutionaire Pulse®-latex of duurzaam polyurethaan schuim voor een unieke ervaring.

 

Visco-, of traagschuim stemt de hardheid en de ondersteuning van de matras af op het lichaamsgewicht en de temperatuur van de omgeving. Het houdt de wervelkolom in zijn natuurlijke houding en biedt, door drukvermindering, de beste ondersteuning voor de gevoelige lichaamsdelen. Deze comfortabele ondersteuning ondersteuning ontspant de spieren en verbetert de bloedcirculatie.

 

Pulse®-latex krijgt dankzij zijn microgolf procédé een unieke celstructuur die van binnen naar buiten wordt opgebouwd. Dit resulteert in een uitzonderlijk slaapcomfort en een lange levensduur. Bovendien is dit het meest ecologische procédé op de latexmarkt.

 

Het uiterst duurzaam HD50 polyurethaan schuim heeft een verhoogde densiteit hetgeen het ergonomisch comfort ten goede komt.

Optimale ondersteuning

De Velda Poqqet deco combinaties bieden bijkomend comfort dankzij het interieur van de bijhorende toppers in traagschuim, Pulse®-latex of HD50 comfort schuim.

Uw Velda Poqqet matras heeft een Premium hoes : ze is afritsbaar en heeft een ventilerende 3D Aerotec® afwerking.

 

De deco matras is uiterst ademend dankzij zijn extreem ventilerend 3D Aerotec® textiel. De afwerking met de anti slip profilering zorgt tevens dat topper en deco matras niet verschuiven tijdens de slaap of verstelling van het bed waardoor de perfecte ondersteuning altijd verzekerd wordt.

 

Hoofdbord

Ieder hoofdbord in de Velda Poqqet collectie is verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren uit de Velda Poqqet stoffencollectie.