Velda Focus

De boxspring Focus is een verfijning van de huidige Versus collectie, waarbij design, functionaliteit en comfort samen komen. Kleine details in afwerking maken het geheel compleet. Zo zijn de voetbeugels ter voorkoming van het wegschuiven van de matras niet vóór maar op de boxspring geplaatst: resultaat is een stuk kleinere voetbeugel. Een ander leuk detail zijn de enigszins zwevende nachtkasten, geheel gestoffeerd in de stijl van de boxspring.

Door gebruik te maken van mini-pocketveren is de boxspring dunner dan gewoonlijk, zonder aan ligcomfort in te leveren. Zo ontstaat een modern, minimalistisch geheel. Stijl je boxspring af door te kiezen uit één van de vele hoofdborden en kleuren.

Ook het ligcomfort is top. Door de keuze uit diverse combinaties matrassen en toppers, kan jij binnenkort thuis ook heerlijk wegdromen in je nieuwe Velda Focus bed.

De boxspring Focus 2C is verkrijgbaar vanaf 1.098 € (eenpersoons) en 1.998 € tweepersoons (vlak) (inclusief box + hoofdbord + pocketveren matras HR + Versus poten).

De boxspring Focus 3C is verkrijgbaar vanaf 1.298 € (eenpersoons) en 2.398 € tweepersoons (vlak) (inclusief box + hoofdbord + decomatras + topper HR + Versus poten).

Optie motorisatie :     1.700 €  met 2 motoren per kant en draadloze afstandsbediening.

Ontdek de voorwaarden in onze showroom.